Om Smålands Affärsresor

Smålands Affärsresor startade hösten 2008 i Gislaved, Småland.
Ägare och VD är Paula Johansson, född och uppvuxen i Nissafors, Gnosjö kommun.

Paula började sin karriär som reseledare på Cypern i slutet på 70 talet, efter att de öppnade upp för turism igen efter Famagusta kriget. Därefter arbetade Paula som ambulerande resesäljare runt om i Sverige, för att sen så småningom återvända till sin hemmaarena ”Gnosjöregionen” igen. Sammanlagt har hon mer än 30 års erfarenhet inom branschen.

Paula startade Smålands Affärsresor för att hon letade efter utmaningar, och utveckling.

Smålands Affärsresor är ett kundfokuserat affärsrese- och mötesföretag både för företag och privatpersoner. För oss är det viktigt med hela upplevelsen- vi är med er på hela resan!
Allt från marktransporten till och från flygplatsen till lunchen under affärsmötet. Men även till weekendresan med familjen eller fotbollsresan med kompisarna.

Vi tror på personliga möten. Det är det som skapar affärer. För oss är det också viktigt med kundens upplevelse, inte bara själva flygturen utan även allt runt om kring. Framgång bygger på gemensam lönsamhet, genom gott samarbete och god kommunikation. Vi vill att du som resenär och kund ska känna vår igenkännande servicegrad, oavsett om det gäller affärsresan, konferensen eller fritidsresan med familjen.

Smålands Affärsresor är partner till Egencia som är Nordens största affärsresebyrå. Vi har förenat det mindre företagets lyhördhet, flexibilitet och personliga engagemang med det stora företagets resurser och möjligheter. Detta säkrar vår tillgång till bra och konkurrenskraftiga avtal med flygbolag, hotellkedjor och andra leverantörer.

Smålands Affärsresor är en privatägd resebyrå, belägen i Gnosjöregionen.

 • Uppstart av Smålands Affärsresor september år 2008
 • ca 30 års branschvana
 • Vi är IATA certifierade
  IATA certifieringen ger dig som kund en trygghet när du bokar flygbiljetter.
  – auktoriserad personal
  – auktoriserade att ställa ut flygbiljetter över hela världen
  – garantibelopp ställt till IATA
 • Medlem i SRF – Svenska Resebyråföreningen
 • Vi har ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets villkor för resegarantilagen
 • 2010 blev vi partner till VIA Travel Group. Som maj 2012 blev VIA Egencia. VIA Egencia är Nordens största affärsresebyrå. Vi har förenat det mindre företagets lyhördhet, flexibilitet och personliga
  engagemang med det stora företagets resurser och möjligheter. Detta säkrar vår tillgång till bra och konkurrenskraftiga avtal med flygbolag, hotellkedjor och andra leverantörer.
 • 24 timmars service
 • Travel Tracker funktion, säkerhetssystem som spårar o redovisar ”who is where”
 • Org.nr: 556754 – 9869
 • Styrelsens säte: Gislaved
 • Revisionsfirma: Celinder Revision AB, Värnamo

Nyheter

På grund av systembyte har vi ingen jourverksamhet från fredagen den 30 juni kl.17.00 till måndagen den 3 juli kl.08.00. Resenärer som har en bokad resa under helgen kommer att kontaktas av oss. Behöver man boka en ny resa under denna tid, med avresa före 0800 3/7, så maila oss på info@smalands-affarsresor.se För jourärenden efter…

WEATHER AND AIR TRAFFIC France – Europe: – Fog in Lorient, Bordeaux, Nantes and Porto International: – Thunderstorms in Atlanta, Ouagadougou, Abuja, Malabo, Mumbai, Beijing and Canton OPERATIONS SPECIAL EVENTS – June 21 – Paris CDG/ORY: Limited hotel capacity – June 21 – France: Summer Music festival – June 21 to 25- Paris: Men’s fashion…

Service 24h

Vi erbjuder alla våra kunder service dygnet runt, året om.

Travel Trac-funktion

Ett säkerhetssystem för våra kunder som spårar och redovisar ”Who is where”.

Mobile APP

Som kund hos oss erbjuder vi vår rese-app. Alla dina resor samlade i en och samma app. Sker det ändringar i resplanen uppdateras den automatiskt.

Enkel administration

En resebyrå – En resepolicy – Ett betalsystem. Prova oss – det är bästa sättet att få veta.

© 2014 SMÅLANDS AFFÄRSRESOR | VI ÄR MED PÅ HELA RESAN

logo-footer

HÅLL KONTAKTEN MED OSS:           

Smålands Affärsresor använder cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.
Jag godkänner
x