STOLAB
När jag åkte till Düsseldorf på mässa så blev det strejk.
     Smålands Affärsresor bokade om min flygbiljett redan före utresan, till annat flygbolag så att vi kom hem, dessutom till ungefär samma tid som jag skulle gjort från början. Smidigt och snabbt agerat var det av Smålands Affärsresor.
– Martin Johansson, STOLAB
CybAero AB
Personlig service!
     Vi anlitar Smålands Affärsresor, och jag är väldigt nöjd med deras arbete. De har en personlig närhet och snabb service, vilket jag uppskattar. Jag reser mycket i jobbet och ofta blir det snabba ändringar i resplanen. Då är dom bara ett samtal  bort.
-  Mikael Hult, CybAero AB
Ocean Modules AB
När jag skulle hem från möten i England var jag sent ute, vilket resulterade i ett missat plan
     Smålands Affärsresor hjälpte mig med ombokningar och hotellbokningar sent på kvällen, och så kom jag hem dagen efter istället- inga problem.
- Claes Drougge, Ocean Modules AB.
Levi Peterson Industri AB
Svår dimma & missat anslutningsflyg
     När jag skulle till USA med familjen missade vi vårt anslutningsflyg från Frankfurt pga av svår dimma. När jag landade i Tyskland var jag ännu gladare att jag hade Smålands Affärsresor på tråden som lotsade mig igenom hur jag skulle göra, och bokade om oss så vi kom iväg samma dag. Jag och min familj var bland de enda som kom iväg utan större förseningar medan 100-tals fick stå kvar och vänta.
– Fredrik Idin, Levi Peterson Industri AB
Axjo Plastic AB
Sist jag skulle hem till Sverige från USA hamnade jag mitt i en Lufthansa strejk
Även om mitt plan inte påverkades av strejken så hjälpte Smålands Affärsresor mig så jag fick tillgång till loungen på flygplatsen, så att jag kunde fortsätta jobba och på så sätt slippa kaoset som uppstår vid strejk.
– Anders Gaardsdal, Axjo Plastic AB
Eurovema AB och Makeni AB
Ovärderlig service 24h
Vi anlitar Smålands Affärsresor därför att de har en personlig närhet och service.De är alltid bara ett samtal eller mejl bort, även för visumfrågor och - 24 timmar om dygnet med deras 24h jour service!
– Per-Olof Axelsson, Eurovema AB och Makeni AB
Nordiska Plast AB
Lufthansa gick ut i strejk!
     När min hustru och jag skulle ner till Faro, Portugal, gick Lufthansa ut i strejk kvällen innan vi skulle åka, en söndag. Tack vare snabb och bra service av Smålands Affärsresor redan under söndagskvällen kom vi ner och kunde njuta av vår resa.
-Rolf Tibratt, Nordiska Plast AB